Bambino viser: Peter Pan

Bli med Peter Pan, Tingeling og deres venner på en fantastisk reise, fra den glitrende stjernehimmelen over London, og hele veien til det fantastiske Drømmeland! Historien begynner en natt da Peter Pan flyr gjennom vinduet til familien Darling på utkikk etter sin bortkomne skygge. Her møter han de tre søsknene Wendy, John og Michael, som han og Tingeling tar med til Drømmeland – en fantasiverden fylt med spenning, magi, indianere og havfruer! Men her finnes også Peter Pans største fiende – Kaptein Krok – og hans grusomme pirater. Peter Pan er historien om den fantastiske, flyvende gutten som aldri vil bli voksen og som viser oss hvordan barndomsdrømmer kan leve for evig.

Dette er den sjarmerende barnefilmklassikeren fra 1953 som fortsatt evner å begeistre små og store hjerter.

Peter Pan (USA, 1953)
Regi: Hamilton Luske, Wilfred Jackson, Clyde Geronimi
Lengde: 1 t. , 16 min.
Tillatt for alle

Se hele vårens program her

Junior viser: The Goonies

I The Goonies følger vi en gjeng med små helter på deres oppdagelsesreise hvor overraskelsene lurer rundt hvert hjørne. De følger et mystisk skattekart – inn i en spektakulær undergrunnsverden med trange passasjer, farlige feller og et glemt piratskip fylt av mynter. Barna raser videre for å holde seg et skritt foran skurkene… og et vennlig monster med et fjes som bare en mor kan elske.

The Goonies er en familievennlig eventyrfilm fra start til slutt, med masser av action, effekter og spenningsmomenter. Filmen er basert på en historie skrevet av den legendariske filmskaperen Steven Spielberg.

The Goonies (USA, 1985)
Regi: Richard Donner
Lengde: 1 t., 53 min.
Aldersgrense 9 år. Barn ned til 6 år kan se filmen i følge med foreldre/foresatte.

Se hele vårens program her

 

 

Advertisements