Lillefilm viser: Mormor og de åtte ungene

Mormor og de åtte ungene er historien om Mona på 7 år og familien hennes som får overraskelsesbesøk av Mormor som i all hemmelighet har reist fra gamlehjemmet. Så blir familiens lastebil borte – og sammen legger Mona og Mormor ut på tur i byen, på jakt etter tyven.

En sjarmbombe av en familiemusikal inspirert av Anne-Cath. Vestlys populære bøker! Filmens musikalske univers skapes av en rekke fengende låter laget av Steinjo og Eyvind Andreas Skeie og Kate Havnevik.

Mormor og de åtte ungene (NORGE, 2013)
Regi: Lisa Marie Gamlem
Lengde: 1 t., 6 min.
Tillatt for alle.

Om Lillefilm
For å se film i barnefilmklubben må man være medlem av klubben. Medlemskap koster kr. 100,- for ett semester, totalt 5 visninger (fra august til desember eller januar til april) og kjøpes i forkant av visningen. For de to siste visningene i semesteret koster medlemskapet kr. 50. Medlemskortet gir inngang til alle filmer som vises i løpet av semesteret. Husk å ta det med!

Alle medlemmer under 10 år kan ta med seg en voksen gratis.

Enkeltbilletter ut over dette koster 50,-

Vi har startet med en ny ordning for å melde seg inn i Lillefilm, slik at dette kan gjøres på nett før visningene. Dette gjør det enklere å få all informasjon riktig, samt at det blir mindre kø på visningene. Meld barnet på her senest en dag før visning, og dere kan hente og betale for medlemskortet i forkant av visningen. Meld deg inn i klubben her:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4KAMizKUppUWAluj7O-QzxZ80wRf8gD6MB80uQ5G2kE77Dw/viewform

Advertisements